BYD VELKOMMEN TIL WUTH COPENHAGEN

BYD VELKOMMEN TIL WUTH COPENHAGEN

14th June 2024

Wuth Copenhagen er kashmir i lækkert, dansk design. Holm & Bertung PR er stolte af at kunne byde Wuth Copenhagen velkommen i showroomet.

Wuth Copenhagen er skabt af Birgitte Wuth. Hun har altid haft en stor kærlighed til kashmir, og i 2014 begyndte hun at kreere de lækreste, fashionable designs i den eksklusive uld. Hun arbejder med en vision om at skabe kollektion efter kollektion af den fineste kashmir til både mænd og kvinder.

Det er som at røre ved en drøm, når man kører hænderne gennem Wuth Copenhagens kollektioner. De fleste styles er strikket i kashmir, og den silkebløde uld sikrer Wuth Copenhagen en eksklusivitet – taktilt, men også visuelt.

Kollektionerne er ultramoderne på en klassiske måde. Silhuetterne er fashionable, og snittet er klædeligt. Der er korte striktrøjer, der kan styles over en skjorte; der er strikkede T-shirts i helt tynd kashmir; og der er jakker i et oversized udtryk. Farveuniverset er stilsikkert, men de grå, beige og douce toner er akkompagneret af strålende overraskelser som mintgrøn, ferskenfarvet og babyblå.

Måske kender du Wuth Copenhagen under navnet Wuth Cashmere. Det danske modebrand er midt i en navnskifteproces. Birgitte Wuth oplevede stor efterspørgsel på de fashionable designs i andre kvaliteter end kashmir, så hun har udvidet repertoiret med styles i uld, mohair, bomuld og flere andre materialer. Alt sammen uden at gå på kompromis med den høje kvalitet.

Wuth Copenhagen har styles til enhver. Kollektionerne indeholder striktrøjer, bukser og overtøj, ligesom du også finder accessories som halstørklder, huer og handsker.