BYD VELKOMMEN TIL FLAGFIRMAET LANGKILDE & SØN

BYD VELKOMMEN TIL FLAGFIRMAET LANGKILDE & SØN

18th May 2024

Langkilde & Søn har skabt kvalitetsflag i generationer. Med den ekspertise har de udvidet repertoiret til flagranker, juleservietter og andet pynteinteriør. Holm & Bertung PR er stolte af at kunne byde Langkilde & Søn velkommen i showroomet.

Flagfabrikken Langkilde & Søn har en lang tradition for at skabe flag. Til danskerne, det offentlige og til kongehuset, da Langkilde & Søn er Kongelig Hofleverandør. Det er fjerde generation Langkilde, Nicole Langkilde og Chantall Scott, der står i spidsen i dag. De har udvidet Langkilde & Søns repertoire fra flag til interiør.

Nicole Langkilde og Chantall Scott har draget nytte af flagfabrikkens mangeårige erfaring med flagproduktion. Flagekspertisen bliver brugt til at skabe pynteinteriør, så folk uden flagstang også kan få glæde af Dannebrog – og en række andre nordiske flag i øvrigt.

Du kan blandt andet finde flagranker, fødselsdagsflag til kagen eller duge med små flag på fra Langkilde & Søn. Alt sammen skabt med en bæredygtig og socialt ansvarlig tilgang. Langkilde & Søn bruger nemlig reststofferne fra produktionen af de store flag i arbejdet med interiøret. Intentionen er at skabe kvalitetspynt, der kan leve i generationer og blive brugt igen og igen – i stedet for papirduge, lagkageflag af karton og plastikflagranker, som kun bliver brugt en gang.

Udover flag og forskelligt fødselsdagspynt har Langkilde & Søn med tiden introduceret servietter og duge med jule- og blomstertema. Langkilde & Søn kan altså sikre et veldækket, bæredygtigt og kvalitetsbevidst bord til hver en tid. Til sommer, vinter – og den dag, du fylder år.

Langkilde & Søns historie går helt tilbage til 1938. Oluf Langkilde er sømand og falder ned fra en mast på en sejltur. Faldet afslutter karrieren som sømand, men bliver startskuddet på en ny levevej. Oluf Langkilde bliver nemlig sat til at reparere flag i Søværnet, og det udvikler sig til en mindre flagfabrik, der har været i familiens hænder i generationer.

Priser fra 49 kr.