BYD VELKOMMEN TIL DET DANSKE SKØNHEDSBRAND RAUNSBORG

BYD VELKOMMEN TIL DET DANSKE SKØNHEDSBRAND RAUNSBORG

15th July 2024

Raunsborg er et dansk skønhedsbrand, der laver hudplejeprodukter, parfumer og kosttilskud med inspiration i den nordiske natur. Holm & Bertung PR er stolte af at kunne byde Raunsborg velkommen i showroomet.

Den nordiske natur er fundamentet i Raunsborg. Inspirationen til cremer, parfumer, kosttilskud, sæber og de resterende produkter kommer fra Flora Danica, det danske planteværk med afbildninger af nordiske urter, planter og blomster. Naturen er fuld af mirakler, og dem har Raunsborg hældt på flasker, tuber og i krukker. Visionen er, at den nordiske naturs mirakler skal være en del af alles hudplejerutine.

Siden 2011 har Raunsborg kombineret det bedste fra naturen med det videnskabelige. Produkterne bliver produceret lokalt – fra ide til færdigt produkt – fra Raunsborgs hovedkontor i Assens på Fyn. Her holder Raunsborg til sammen med Plum A/S, der er kendt for dets rensevæsker til øjnene, cremer og håndesinfektion, som de leverer til hospitaler. Kvaliteten på laboratoriet og fabrikker er altså i top – og alt er ’Made in Denmark.’

Raunsborg har en holistisk tilgang til skønhed. Det betyder, at Raunsborg arbejder med hudpleje både udefra og indefra. Det er derfor, du udover cremer, sæber og parfumer – altså ydre pleje – også kan finde kosttilskud i Raunsborgs repertoire. Raunsborgs kosttilskud kommer i små, knækbare kapsler, så du også kan hælde indholdet ud over din havregryn om morgenen eller ned i din smoothie. Kosttilskuddene tilfører huden, håret og neglene de næringsstoffer, der er brug for.

Raunsborg fører tre forskellige serier af produkter: NORDIC, en hudplejeserie med en mild duft; MAN, hudplejeprodukter og dufte til herrerne; og SENSITIVE, der er en parfumefri hudplejeserie, der især er velegnet til børn.

Raunsborg forhandles i landets førende kæder, blandt andet Matas, Salling og Magasin. Priserne går fra 79 til 429,95 kr.