Byd velkommen til beachwearbrandet Eric The Sailor

Byd velkommen til beachwearbrandet Eric The Sailor

18th April 2024

Eric The Sailor er et nyt dansk beachwearbrand til mænd. Holm & Bertung PR er stolte af at kunne byde Eric The Sailor velkommen i showroomet.

Badebukserne fra Eric The Sailor er sporty og stilfulde. De er til den ambitiøse og eventyrlystne mand, der vil se godt ud – uden at skulle bekymre sig om at gøre det. Eric The Sailors badebukser er designet til sommerlivet. Selvfølgelig til stranden, til at bade og til at sole. Men det vintageinspirerede look, de fashionable farver og den lækre kvalitet gør, at badetøjet også sagtens kan bruges urbant – fx sammen med en skjorte til en drink på en bar ved strandpromenaden.

Navnet Eric The Sailor kommer fra sømanden Eric. Eric er henholdsvis far og farfar til Brian og Martin Mollerup, der står bag beachwearbrandet. De har skabt Eric The Sailor som en hyldest til Eric med inspiration i hans liv, filosofi og oplevelser på havet.

Eric bliver født i en velhavende familie i København i begyndelsen af 1900-tallet. Hjemme hos Eric er der husholderske, høje forventninger, ro, og alle i hjemmet gør, hvad der bliver forventet af dem. Men ikke Eric. Han føler sig ikke hjemme i den livsstil. Han længes efter de eventyr, han fik læst højt som lille barn. Da Eric bliver 13 år, stikker han af hjemmefra. Han har ikke andet med sig, end det tøj, han har på, og en halskæde med tro, håb og kærlighedssymbolet. Han løber ned til havnen og hopper på et skib. Han finder ud af, at der kun er et sted for ham at være, og det er på havet. Det bliver begyndelsen på et langt liv til søs med utallige eventyr.

Historien ses i Eric The Sailors design. Helt konkret med blandt andet tro, håb og kærlighedssymbolet. Men badebukserne er også mærket af den glæde ved at rejse, nysgerrighed og eventyrlyst, Eric har levet sit liv med.

Foruden badetøj har Eric The Sailor også kasketter, tasker og t-shirts i kollektionen.

Priserne går fra 249 til 499 kr. Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 60 13 13 36.

1. Kasket, ATLANTIC VOYAGE 249 kr. 2.  Badebukser, FIRSTMATE 499 kr. 3. Badebukser, BOATSWAIN 499 kr. 4. Badebukser, DECKHAND 499 kr. 5. T-shirt, SAILOR’S ATTITUDE 299 kr. 6. T-shirt, SWALLOW 299 kr. 7. Skuldertaske, PORT ROYAL 390 kr.