Byd velkommen til smykkebrandet PureLeaf

VIL DU VÆRE MED TIL AT LAVE PR FOR NOGLE AF DANMARKS FØRERENDE MODEHUSE OG DESIGNERE?

19th May 2024

Det danske smykkebrand PureLeafs elegante design er bogstaveligt talt groet i naturen.
Hvert et smykke er kreeret på en organisk base, fx et bladskellet, og belagt med 18 karat guld, sortguld eller hvidguld. Det gør, at alle smykkerne er unikke. Holm & Bertung PR er stolte af at kunne byde PureLeaf velkommen i showroomet.

PureLeaf blev lanceret i 2018 og har på kort tid opnået stor popularitet blandt danske kvinder. Blandt andet er tv-vært Puk Elgaard, skuespiller Mia Jexen og svømmer Jeanette Ottesen fans af de organiske design.

De naturtro smykker er et resultat af PureLeafs innovative håndværk. Først samler PureLeaf blade, kviste og andet fra naturen, fx tørret frugt fra Carrapicho-planten. Det bliver hængt til tørre i særlige rum og under åben himmel, når vejret tillader det. Nogle af bladene bliver håndskeletterede, så den fabelagtige tekstur bliver fremhævet.

Efter tørring bliver bladene, kvistene og det andet organiske materiale behandlet, så det er holdbart og helt stift. Til sidst bliver det belagt med 18 karat guld, sortguld eller hvidguld. Det naturlige element er altså bogstaveligt talt inde i PureLeafs smykker, og da to blade eller kviste aldrig er helt ens, er smykkerne det heller ikke.

Alle PureLeafs smykker er håndlavede i Brasilien, hvor det organiske materiale også er fundet. Det gør, at alle smykkerne er små kunstværker.

Hos PureLeaf går mode, æstetik og elegance hånd i hånd med bæredygtighed og social ansvarlighed. Blandt andet arbejder PureLeaf for at udligne indkomstfordelingen ved at ansætte lokale familier til at tage del i fremstillingen af smykkerne. De indsamler det organiske materiale, tørrer og skeletterer bladene. Hele produktionen er desuden certificeret af Det Brasilianske Institut for Miljø og Vedvarende Naturressourcer (IBAMA).

Priserne går fra DKK 790 til 3290. Nærmeste forhandler oplyses på 60 13 13 36.

1. Armbånd, MADEIRA, 2.190 kr. 2. Øreringe, ENVIRA, 1.290 kr. 3. Ring, ELVA, 1.390 kr. 4. Halskæde, ACARA, 1.590 kr. 5. Øreringe, ALMAS, 1.090 kr. 6. Vedhæng, CORDA, 790 kr. 7. Vedhæng, PANARI, 1.090 kr. 8. Ring, MAIA, 1.490 kr.