BYD VELKOMMEN TIL LIGHTBLUE

BYD VELKOMMEN TIL LIGHTBLUE

15th July 2024

lightblue er et helt nyt koncept med base i Aarhus. Det er easy to wear-styles med fokus på en ansvarlig produktion. Holm & Bertung PR er stolte af at kunne byde lightblue – og lightblues første kollektion nogensinde – velkommen i showroomet.

lightblue er feminint, ukompliceret easy to wear-tøj. lightblue fokuserer på kvaliteter og det tidløse design. Du finder blandt andet fine silkebluser, skjortekjoler i den lækreste hør og bukser i blød bomuld i SS20-kollektionen, ligesom kollektionen også byder på flere klassiske jeans. Designet er friskt, lyst og moderne, og farverne er holdt i nuancer af blå. Du kan godt regne med at blive forelsket, når du ser, rør og ikke mindst prøver lightblue.

lightblue er et bæredygtigt modekoncept. Bæredygtighed er filosofien bag både design og fremstilling. Det gælder den ansvarlige, europæiske produktion. Det gælder det tidløse design, der går på tværs af sæsoner og tendenser. Det gælder kvaliteterne, der alle sammen er helt uden sundhedsskadelige kemikalier.

Det er COZE AARHUS, der også huser brands som LauRie og ECHTE, der står bag lightblue. Hos COZE AARHUS er bæredygtighed i højsædet, og man har mere end 30 års erfaring med både design, pasformer og bæredygtighed. COZE AARHUS’ brands er Oeko-Tex Standard 100-certificeret, og modehuset har blandt andet Signe Wenneberg, den selvudnævnte ’klimatosse’, i bestyrelsen. Det er den knowhow, lightblue læner sig op ad.

Glæd dig til at opleve lightblue i showroomet under pressedagene næste uge!